Uszkodzona przesyłka eobuwie – co zrobić?

Karton, w którym otrzymałeś przesyłkę, jest rozerwany albo przemoczony? Spokojnie – masz możliwość złożenia protokołu szkody. To prosta procedura, którą przeprowadzisz drogą online. Za chwilę wyjaśnię Ci szczegóły i wskażę, jak wypełnić formularz na stronie przewoźnika. Czytaj więcej!

Gdzie znaleźć protokół szkody i co w nim zawrzeć? Dowiedz się więcej!

Jeśli karton z Twoim zamówieniem przyszedł uszkodzony, radzimy Ci niezwłocznie wygenerować protokół szkody, a następnie wysłać go nam na adres: info@eobuwie.pl. W Twoim imieniu złożymy reklamację na usługi przewoźnika i poinformujemy Cię o decyzji.

Rozpatrzenie reklamacji trwa maksymalnie 30 dni. O decyzji przewoźnika poinformujemy Cię mailowo na adres, z którego otrzymaliśmy protokół szkody. Przy pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji, możemy poprosić Cię o zwrot produktu oraz zwrócimy Ci środki za zamówienie.

Jeśli zamawiałeś produkty za pośrednictwem InPost, protokół szkody znajdziesz TUTAJ. Na stronie przewoźnika musisz wypełnić swoje dane osobowe oraz informacje o uszkodzeniu. Nie zapomnij załączyć zdjęć oraz wysłać formularza. Poniżej możesz zobaczyć fragment protokołu ze strony InPost. Znajdziesz w nim m.in. zapytania o rodzaj opakowania oraz szkody, np. zamoczenie czy przedziurawienie.

Następnie prześlij na adres info@eobuwie.pl wiadomość zawierającą:

  • Wygenerowany protokół szkody
  • Zdjęcia uszkodzeń

To już wszystko! Proste, prawda? Rozpatrzenie reklamacji trwa maksymalnie 30 dni. O decyzji przewoźnika poinformujemy Cię mailowo na adres, z którego otrzymaliśmy protokół szkody.

Więcej szczegółowych informacji znajdziesz na stronie sklepu internetowego eobuwie.

Zajrzyj do artykułów o podobnej tematyce:

  1. Jak dokonać zwrotu w eobuwie?
  2. Eobuwie reklamacja – jak zareklamować produkt w eobuwie?
  3. Metody dostawy w eobuwie. Wybierz najwygodniejszą dla siebie!
Dołącz do naszego newslettera i ...Odbierz 40 zł rabatu na pierwsze zakupy!

Ta strona korzysta z plików cookie w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze Strony oznacza, że zgadzasz się na korzystanie z niej. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close